Tips and Tricks

Wij waken gratis over je website tot de coronacrisis voorbij is

Om ondernemingen die getroffen zijn door de coronacrisis te ondersteunen bieden we Semonto gratis 4 maanden aan. We houden de webshop nauwlettend in de gaten en verwittigen bij de eerste problemen, zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf.

Illustratie van een laptop met semonto en een nieuws site
Jelle De Laender 24 March 2020

We hoeven je niet te vertellen dat dit stresserende tijden zijn voor ondernemers en bedrijven. Velen onder ons moesten tot nader order hun fysieke winkel sluiten. Anderen werken de klok rond om een ​​webshop uit de grond te stampen of proberen hun klanten zo goed mogelijk online te bedienen. Door corona zijn onze websites en online winkels de belangrijkste bron van inkomsten geworden. Daarom is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je site op elk moment bereikbaar is. En aangezien dat onze specialiteit is, hebben we besloten om actie te ondernemen.

Wij willen jou helpen om je bedrijf draaiende te houden

Bij Coding Mammoth kunnen we niet machteloos toekijken terwijl andere ondernemers het moeilijk hebben. We willen helpen. Daarom hebben we tijdens een spoedvergadering de koppen bij elkaar gestoken en een drastisch besluit genomen. We maken het Lite-plan van onze Semonto-tool gratis voor alle ondernemers en bedrijven tot het einde van de Corona-crisis. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes, geen promotiestunt. Gewoon vier maanden gratis toegang voor jou, zodat jij alvast één ding minder hebt om je zorgen over te maken. Ons Lite Plan bevat alle basis monitoringfuncties om jouw website, webshop of server succesvol te monitoren. En na vier maanden stopt het abonnement vanzelf, zonder automatische verlenging (tenzij je dat wil, natuurlijk).

De komende 4 maanden waken we gratis over jouw website

Voor wie ons nog niet kent: Semonto is een online tool die je website of server 24/7 in de gaten houdt. Wanneer er een probleem is, ontvang je direct een bericht in je inbox. Zo kun jij het probleem oplossen voordat iemand anders het merkt en, nog belangrijker, voordat je klanten afhaken. Zo kun jij je in alle gemoedsrust bezighouden met het runnen van jouw bedrijf.

Krijg hier je gratis account

Om 4 maanden gratis toegang te krijgen tot Semonto, stuur je ons een e-mail met de URL van de site die je wil laten opvolgen. Wij doen de rest. En als je hulp nodig hebt of iets wil vragen, mag je ons mailen of aanspreken op de chat. We zijn er voor jou! Samen staan we sterker! #samentegencorona

Neem contact op

No credit card required. Cancel anytime. No automatic renewal after the trial.

Like what you read?

Subscribe to our newsletter and get our next blog posts straight into your inbox.

Our privacy policy.